Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، فیلم سینمایی «منصور» روایت گر زندگی شهید ستاری است. این فیلم که در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر اکران شد، جزو معدود آثار این فستیوال بود که از یک قهرمان ملی صحبت می‌کرد. درباره این اثر با مهدی مطهر تهیه کننده و مدیر تولید فیلم سینمایی «منصور» صحبت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابتدا درباره عنوان این فیلم سینمایی به خبرنگار ما گفت: شاید کمتر از ۳ هفته است که از اسم گذاری فیلم می‌گذرد. البته ساخت این اثر حدود ۲ سال زمان برد. منصور اسم مبارکی است؛ یکی از این جهت که درباره شهید ستاری است و دیگری مفهوم اسم منصور است که به معنای غلبه کردن و پیروز شدن است.

بیشتر بخوانید

ضرورتی ندارد فیلم سیاسی شوخی جنسی داشته باشد/ تنزل رده کیفی فیلم ها باید به دنبال قهرمان‌های ایرانی باشیم/ شهید ستاری شگفت انگیز بوده است

این تهیه کننده و مدیر تولید سینما ادامه داد: این قصه درباره جنگ است، اما هیچ زمانی جز الان برای پخش این فیلم مناسب نیست. در «منصور» واژه‌هایی چون، تحریم، نمی‌توانیم، خود باوری و اقتصاد مفاهیمی است که شهید ستاری با آن دست و پنجه نرم می‌کند. ما امروز قربانی عدم اعتماد به نفس خود و افرادی هستیم که در گذشته می‌گفتند ما فقط می‌توانیم آب گوشت درست کنیم. در «منصور» بخش کوچکی از زندگی شهید منصور ستاری که مربوط به خود باوری و ایمان است را بیان کردیم.

مطهر در ادامه بیان کرد: جنگنده، پیچیده‌ترین و مدرن‌ترین سازه بشر است. نیروی هوایی ارتش در اوج تحریم‌ها و بدترین شرایط اقتصادی  توانست جنگنده بسازد. الان کشور فضای آرام تری نسبت به آن زمان دارد. باید به جای اینکه بگوییم نمی‌توانیم انگیزه پیدا کنیم باید به ایده آن هایمان برسیم.

این تهیه کننده سینما درباره نبود قهرمانان ملی و مذهبی در سینما اظهار کرد: شاید ده‌ها قهرمان مانند شهید ستاری داریم که خیلی از آن‌ها را نتوانستیم به مخاطب معرفی کنیم. قهرمانانی که در بسته بندی رسانه‌ای معرفی کردیم به لحاظ فرم با ایده آل‌ها فاصله دارند و مخاطب از آن دل زده است. معمولا قهرمانانمان را در رسانه‌ها آدم‌های شسته رفته و بی نقص می‌بینیم. واقعیت این است که این آدم‌ها در موقعیت‌هایی عصبانی و برافروخته می‌شدند.

وی ادامه داد: شهید ستاری دست روی هر چیزی می‌گذاشت، به غایتش می‌رسد. در برهه‌ای شهید ستاری در بخش پدافند ارتش بوده است. او حماسه‌ای در اوایل جنگ در عملیاتی معروف انجام داده بود که خود آن اتفاق یک فیلم سینمایی مجزاست. بسیاری از دانش آموخته‌های ارتش در دوران دفاع مقدس، قبل از انقلاب و در خارج از کشور پرورش یافته بودند. تا سال‌ها پس از انقلاب اسلامی دانشگاهی برای پرورش نیرو‌های نظامی نبوده است و شهید ستاری فضای آکادمیک را برای دانش آموختگان فراهم کردند.

مطهر در پایان اضافه کرد: جالب است که وقتی وارد نیروی هوایی ارتش می‌شوید، همه با غرور از ایشان حرف می‌زنند. ما به اندازه ثانیه‌هایی زندگی ایشان را ترسیم کنیم. اگر حمایت‌های ارتش و نیروی هوایی نبود این فیلم ساخته نمی‌شد. ما با برخی از مهندسان و کارمندان ارتش که با شهید ستاری همکاری کردند مصاحبه‌های فراوانی داشتیم. سورنا ستاری زمانی که قصابیان را در شمایل پدرشان دیدند خیلی شوکه شدند؛ چراکه بسیار شبیه به پدرشان بود. قصابیان که بازیگر نقش شهید ستاری است استاد بازیگری است. او به محل زندگی شهید ستاری می‌رفت و سعی کرد لهجه اندکی که در صدای شهید ستاری بود را پیدا کند. در این فیلم گرته برداری از واقعیت کردیم و ۴۰ درصد از فیلم عینا زندگی واقعی وی بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی اخبار هنرمندان فیلم سینمایی شهید ستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۱۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاس قم فاتح لیگ برتر کاراته/ قهرمان لیگ آینده سازان معرفی شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های لیگ برتر کاراته با حضور ۲۶ تیم در چهار گروه برگزار شد که در نهایت با صعود چهار تیم به مرحله نیمه نهایی ادامه یافت. دیدارهای نیمه نهایی و نهایی این رقابت‌ها پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه با حضور ۴ تیم پاس فراجا، میهن آریو، بنیاد سنجش و پاس قم برگزار شد و در نهایت پاس قم عنوان قهرمانی را کسب کرد.

در مرحله نیمه نهایی پاس قم ۱۵ بر ۶ بنیاد سنجش را شکست داد و راهی مبارزه پایانی شد. در آن سوی میدان هم میهن آریو در یک رقابت نزدیم و دیدنی ۱۳ بر ۱۰ پاس فراجا را شکست داد و به مبارزه پایانی صعود کرد.

دیدار نهایی یک مبارزه پایاپای بود که در نهایت این پاس قم بود که ۱۱ بر ۸ میهن آریو را شکست داد و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. تیم‌های سنجش و پاس هم عنوان سوم مشترک را کسب کردند.

میهن آریو قهرمان لیگ آینده سازان کاراته

روز گذشته همچنین هفته پایانی از رقابت‌های لیگ آینده سازان کاراته پسران برگزار شد. در این مسابقات ۵۳ تیم حضور داشتند که در نهایت میهن آریو عنوان قهرمانی را کسب کرد.

در مرحله نیمه نهایی میهن آریو ۱۴ بر ۵ «کانرودساز آب» را از پیش رو برداشت و مجتمع صنعتی اسفراین ۱۳ بر ۷ «اوج پلاستیک» را شکست داد. در مبارزه پایانی میهن آریو با برتری ۱۱ بر ۸ مقابل نماینده اسفراین جام قهرمانی را بالای سر برد. تیم‌های کانرود و «اوج پلاستیک» هم به صورت مشترک سوم شدند.

کد خبر 6095480

دیگر خبرها

  • چه افرادی امام صادق(ع) را شهید کردند؟
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • با معرفی تیم‌های قهرمان؛ مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی به پایان رسید
  • فرهنگیان به‌عنوان قهرمان ملی معرفی شوند
  • پاس قم فاتح لیگ برتر کاراته/ قهرمان لیگ آینده سازان معرفی شد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • پیش‌بینی ژوزه مورینیو: یکی از این سه تیم قهرمان یورو 2024 می‌شود
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.