Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، فیلم «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی روایتی از زندگی شهید ستاری است که از مدتی قبل روی پرده سینماها رفته و تاکنون به فروش بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است.

این فیلم در بدو اکران دچار حاشیه‌ای مبنی بر حذف سکانس‌های مربوط به مرحوم هاشمی رفسنجانی بود که گفته می‌شد به درخواست خانواده هاشمی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره جلیل شعبانی،  تهیه‌کننده فیلم  هم با اظهار بی‌اطلاعی از این موضوع، همه چیز را به هماهنگی بین کارگردان و سرمایه‌گذار مرتبط دانست.  

در آن مقطع محسن هاشمی در گفت‌وگویی بیان کرده بود: «به‌طور کلی می‌توان گفت که در این فیلم (منصور) می‌خواستند مقام شهید را بالا برده و عدم حمایت از شهید به آیت‌الله هاشمی نسبت داده می‌شد که این مسئله به هیچ‌وجه صحت نداشت. من به عوامل فیلم عنوان کردم که برخی صحنه‌ها اصلاح شده و واقعیت در آن نمایش داده شود و قرار شد تا دوباره نظر خود را نسبت به آن اعلام کنم. نظراتم را بعد از مشاهده فیلم ارائه دادم اما در جریان اینکه چه اتفاقی برای فیلم افتاد، نیستم.»

مهدی مطهر در برنامه تلویزیونی «در انتهای الوند» که سه شنبه صبح از شبکه دوم سیما پخش شد با اشاره به اینکه دومین نفری بوده که به گروه سازنده فیلم «منصور» اضافه شده  اظهار کرده است: بخش هایی از حذفیات اثر خودخواسته بود و ممیزی در کار نبود. فیلم نسبت به نسخه جشنواره فجر ۱۴ دقیقه کوتاه‌تر و ریتم کار بهتر شد.  سکانس معروف شهید ستاری و مرحوم هاشمی رفسنجانی مربوط به برهه‌ای است که توضیح می‌دهد در چه دوره‌ای هستیم اما مجموعه‌ای از دلایل ما را به این نتیجه رساند که این سکانس را حذف کنیم.  

او در ادامه با بیان اینکه سیاوش سرمدی (کارگردان) قرار بود مستندی را درباره شهید ستاری آماده کند و به حدی متریال درباره این شهید زیاد بود که تصمیم گرفتیم اثر به فیلم سینمایی تبدیل شود، گفته است: درباره خیلی از قهرمانان ملی، مخاطب پس می‌زند زیرا فیلم تبدیل به اثری شعاری می‌شود. این اتفاق دلایل مختلفی دارد و گاهی خانواده‌ها مانع می‌شوند تا چهره‌ای واقعی از قهرمان به تصویر کشیده شود و گاه اجازه داده نمی‌شود تا گروه سازنده اثر را دراماتیزه کند. در پروژه «منصور» اتفاقی نادر افتاد و خانواده شهید ستاری همکاری بسیار خوبی با ما داشتند و بخصوص سورنا ستاری با اثر بسیار همراه بود. او تصمیمی جسورانه گرفت و قبل از جشنواره اثر را ندید و گفت می‌ترسم فیلم را ببینم و درباره آن اعمال نظر کنم.  

مطهر یاداوری کرده است: محسن قصابیان یکی روزهای فیلمبرداری باید لباس غیرنظامی می‌پوشید و آن روز سورنا ستاری به پروژه سر زد. از قصابیان خواستم لباس نظامی را بپوشد و وی پس از پوشیدن لباس، روبروی سورنا قرار گرفت و من شوک و بهت را در چهره وی دیدم چراکه خیلی شبیه پدرش شده بود.

مدیر تولید «منصور» بیان کرده است: ما نزدیک ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای این اثر در سال ۹۸ هزینه کردیم و سوم اسفند همزمان با آغاز دوره قرنطینه کرونا، فیلمبرداری اثر به پایان رسید. یک هلی کوپتر که بخواهد بپرد ۱۲ میلیون هزینه دارد که ما این هزینه‌ها را نداشتیم و ارتش پای کار بود. معمولا دو سوم پروژه‌ها، صرف دستمزد بازیگران می‌شود اما به همت کیومرث مرادی و تلاش سیاوش سرمدی با طیف خوبی از بازیگران تئاتری روبرو شدیم.

او همچنین گفته است:‌ علاقه‌مند به تولید «منصور ۲» هستیم و می‌توان به این سمت رفت و ادامه کاراکتر یک قهرمان را تکرار کنیم چون شخصیت منصور ستاری به ما این ظرفیت را می‌دهد.

کد خبر 640353 برچسب‌ها سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران شهید ستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم

ایسنا/مازندران رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه مازندران ۴۵ هزار و۹۱۱ نفر جمعیت ایثارگری دارد که ۵ هزار و ۹۶۰ نفر به عنوان جویای کار ثبت نام کردند، گفت: در حال حاضر در حال برگزاری آزمون استخدامی هستیم و خواهشمندیم که همه فرزندان شهدای جویای کار بالای ۷۰ درصد در این آزمون ثبت نام کنند.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۱۳ اردیبهشت در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران که در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: باید از فرصت‌ها استفاده شود تا در خدمت به خلق خدا، انسان سعادتمند شود.

وی با اشاره به اینکه مازندران در جنبه های معنوی و مادی استانی پر نعمت است، افزود: شورای فرهنگی ترویج ایثار و شهادت تنها قرارگاه قانونی در کشور است که دستوراتش نافذ است و با توجه به اهمیت موضوع باید فرصت بگذارند تا در کار جمعی مسائل در استان تصویب و اجرا شود.

وی خاطر نشان کرد: تکلیف قانونی است که همه دستگاه‌های اجرایی ۲۰ درصد بودجه قانونی را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دهند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در مازندران ۴۵ هزار و۹۱۱ نفر جمعیت ایثارگری دارند که ۵ هزار و ۹۶۰ نفر به عنوان جویای کار ثبت نام کردند، گفت: در حال حاضر در حال برگزاری آموزن استخدامی هستیم و خواهشمندیم که همه فرزندان شهدای جویای کار بالای ۷۰ درصد ثبت نام کنند.

به گفته قاضی زاده هاشمی، در مازندران ۱۳ هزار ۶۹۹ نفر از جامعه ایثارگران تبدیل وضعیت شدند.

معاون رئیس جمهوری، درخصوص واگذاری مسکن جامعه ایثارگران افزود: هیچ محدودیتی برای تامین تسهیلات مسکن جامعه ایثارگری نداریم اما در مازندران محدودیت در زمین است.

این مسئول افزود: امیدواریم در مسکن ملی سهمیه مسکن ایثارگران در نظر گرفته شود که خانواده‌های فاقد مسکن به صورت ویژه دیده شوند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در حوزه گلزارهای شهدای مازندران از ۱۵۸۷ گلزار شهدا ۱۱۶۰ گلزار ساماندهی شدند و لازم است در سفر رئیس جمهوری به استان این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

وی بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان عملکرد سازمان‌ها و ماکز درمانی با جامعه ایثارگری خوب بود و فقط پرداختیها بود که تا پایان اسفند اسناد تسویه حساب شده است.

قاضی زاده هاشمی به پروژه های عمرانی در حوزه بنیاد شهید اشاره کرد و یادآور شد: اگر پروژه‌هایی نیمه‌تمام مانده است، لازم است در سفر رئیس جمهوری پیگیری شود.

وی در مورد کنگره شهدای ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران تصریح کرد: ۱۴ کنگره ملی در کشور برگزار می‌شود و در حمایت هیچوقت کوتاهی نکردیم فقط خواهشمندیم به کیفیت و اثرگذاری موضوع توجه شود.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه کتاب‌هایی که تدوین می‌شود باید در کنگره‌های شهدا رونمایی شود و به کیفیت موضوعات هم دقت شود، افزود: در بخش اعتباری محدودیتی نیست اما این محتوا باید غنی باشد.

معاون رئیس جمهور اظهار کرد: در مازندران اصلی‌ترین موضوع قابل پیگیری دستگاه‌های اجرایی فراهم شدن زمین برای مسکن خانواده ایثار و شهدا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفسنجانی ها برای تشییع شهید گمنام سنگ تمام گذاشتند
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • چه افرادی امام صادق(ع) را شهید کردند؟
  • ببینید | پاسخ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مورد ثروت افسانه‌ای
  • چهره خندان ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری + عکس
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم