Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایفاگر نقش شهید ستاری در فیلم منصور با حضور در برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما، از این اثر سینمایی و فعالیت‌های حرفه‌ای خود گفت.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛  محسن قصابیان در میز هنر «سلام تهران» با اشاره به فعالیت کم بازیگری خود در سال‌های اخیر، گفت: اواخر دهه هفتاد، بسیاری از فیلمنامه‌‌هایی که به دستم می‌رسید، برایم خوشایند نبود و رغبتی برای حضور در آنها پیدا نمی‌کردم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل بازی را کنار گذاشتم و به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مشغول شدم. تا حدود سال ۹۶ این کار ادامه داشت و اگر بازی صحنه پیشنهاد می‌شد، انجام می‌دادم.

ایفاگر نقش شهید ستاری در فیلم منصور، با بیان اینکه «منصور» فیلمنامه متفاوت، صادق و بدون شعاری دارد، تصریح کرد: وقتی کیومرث مرادی فیلمنامه را فرستاد، دیدم زیاده‌گویی ندارد و آدم‌هایش واقعی و ملموس هستند. از طرفی، سیاوش صمدی مستندساز خوب، کارگردان خیلی خوب و صاحب سبک است. شاید در برخورد با کارگردان‌های فیلم اولی، در ابتدای راه گمان کنی که کار بلد نیست، اما تحمل، بردباری و نگاه او فوق‌العاده بود و این باعث شد که فیلم منصور، جنس زندگی پیدا کند.

این نویسنده و کارگردان با بیان اینکه قبل از فیلم منصور آشنایی نسبی با شهید ستاری داشتم، اظهار داشت: بخشی از کارهای تحقیق درباره شهید ستاری را سیاوش صمدی با گردآوری فیلم و کتاب‌ها انجام داده بود، اما خود بازیگر یک جایی احساس نیاز پیدا می‌کند و به تحقیق میدانی و مطالعه مشغول می‌شود. از طرفی، در کار فیلم با استناد تاریخی روبه‌رو نیستیم، بلکه بازسازی داریم که این بازسازی نیازمند ساخت چیزی مابه‌ازای بیرونی است.

این مجری سابق تلویزیون، به اجرای برنامه تلاش به عنوان آخرین اجرای خود در تلویزیون هم اشاره و تصریح کرد: سال ۷۰ دانشجوی سال سوم بودم و تازه متأهل شده بودم. یکی از دوستان پیشنهاد اجرا داد، من هم پذیرفتم؛ برنامه سخن آشنا را روی آنتن بردیم، همچنان کار برایم می‌آمد تا اینکه سال ۷۸ گفتم دیگر اجرا نمی‌کنم، چون اجرا علاقه اصلی‌ام نبود. البته اجرا کار بسیار سخت و در عین حال جذابی است. من برای اجرای تلاش، جایزه بهترین مجری را دریافت کردم، اما پس از آن دیگر کار نداشتم.

بازیگز سریال موج اول از پخش فصل دوم و سوم این سریال نیز در هفته‌های آینده خبر داد و گفت: از ابتدا عاشق تدریس بودم. در سال ۶۷ در یک کانون فرهنگی برای بچه‌ها تئاتر تدریس می‌کردم. این کار تا دانشگاه و آموزشگاه‌ها ادامه پیدا کرد. در آموزشگاه‌ها چون هنرجویان شهریه می‌پردازند، کلاس‌ها را جدی می‌گیرند، اما نسل جوان امروزی، تمرین نسل ما را انجام نمی‌دهند؛ آنها دوست دارند سریع به نتیجه برسند، در صورتی که بازیگری پروسه بسیار طولانی دارد.

گفتنی است برنامه «سلام تهران» برنامه صبحگاهی گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۶:۳۰ تا ۹ صبح با بخش‌های مختلفی چون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی با اجرای مصطفی امامی، فربد شکرایی و صدیقه مرادی روی آنتن شبکه پنج می‌رود.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر بازی تلویزیون تئاتر نسل جوان بازی تئاتر تلویزیون فرهنگ و هنر نسل جوان شهید ستاری فیلم منصور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند

دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: فرهنگ سازمانی و فردی در چشم‌انداز حادثه صفر بسیار مهم و قانون طلایی در چشم‌انداز حادثه صفر تعهد مدیران است، در این راستا در حوزه شهری مشارکت شناسایی خطر به ویژه برنامه HSE پیمانکاران باید ارتقا پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سجاد زارع امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تبیین موضوع چشم انداز حادثه صفر اظهار کرد: منظور از این واژه نزدیک شدن به عدد صفر است .

وی با تاکید بر اینکه آمارها نشان می‌دهد برنامه‌ای در کشور برای کاهش حوادث جاده‌ای نداریم، افزود: هدف از چشم‌انداز حادثه صفر، فرهنگ جامع پیشگیری است.

دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: فرهنگ سازمانی و فرهنگ فردی در چشم‌انداز حادثه صفر بسیار مهم است، قانون طلایی در چشم انداز حادثه صفر تعهد مدیران است.

زارع گفت: هرچند داده‌های ایمنی در ایران دست‌کاری می‌شود، اما به‌دنبال مقصر نیستیم و معتقدیم اگر اعداد واقعی گزارش داده شود می‌توان به دنبال راه حل بود.

وی با اشاره به اینکه چشم‌انداز صفر ابزار استاندارد دارد، تصریح کرد: چهار اصل زندگی قابل مذاکره نیست، توانایی مقابله با فشارهای جسمی و روحی بسیار مهم است و پیشگیری حرف اول را می‌زند.

دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به سیر تکامل ایمنی در سه بخش سخت‌افزار، نرم‌افزار و فرهنگ سازمانی گفت: در کشور ما تمرکز بر ایمنی شغلی است و نه ایمنی فرایند که این خود یک گپ محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه صنایع در صورت امکان هر دو واحد ایمنی شغلی و ایمنی فرایند را با هم داشته باشند، ادامه داد: ارزیابی ریسک در صنایع توسط کارشناس ایمنی انجام می‌شود این در حالی است که واحدها باید خودشان این کار را انجام دهند، مشارکت کارکنان شاخص مهمی است.

زارع اظهار کرد: با شعار نمی‌توان به سمت چشم‌انداز صفر حرکت کرد، در حالی که در مدیریت سنتی تمرکز روی مدیریت ریسک است و در مدیریت بر اساس چشم‌انداز صفر تمرکز بر رهبری ایمنی است.

وی افزود: در حوزه شهری مشارکت شناسایی خطر، به‌ویژه برنامه HSE پیمانکاران باید ارتقا پیدا کند.

کد خبر 750062

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • سلیمی نمین: همه حواسشان باشد فریب تندروها را نخورند / هدف تندروها بالاکشیدن خودشان است /نیاز به مجلس عقلانی داریم نه شعاری
  • اجرای عملیات رنگ‌آمیزی جداول میانی خیابان دفاع مقدس